Monumente funerare

Realizăm monumente funerare unicate pentru a oferi clienților noștri produse de calitate și servicii pe măsură. Facem tot posibilul ca fiecare lucrare realizată de noi să vă satisfacă nevoile și așteptările. Depunem toate eforturile pentru ca fiecare lucrare să fie o creație unică, astfel încât, la final, clientul să simtă că aceasta transmite respectul său profund față de cei dragi plecați dintre noi.

Accesorii monumente funerare

Avem accesorii special alese pentru decorarea monumentelor funerare din marmură și granit. Accesoriile fac ca monumentele funerare să fie personalizate, și ajută la arătarea respectului față de cei plecați. 

Clienții noștri pot alege dintre diferite vaze, felinare, fotoceramice, mânere din Inox, crucifixuri și îngerași.

Recondiționare de morminte

Cu trecerea timpului aproape toate mormintele au nevoie de recondiționare, mai ales acele care nu au fost întreținute o perioadă mai lungă de timp. Executăm lucrări de recondiționări de morminte la fața locului, dacă locul și materialul permit acest lucru. 

Lucrările oferite de noi:

  • reșlefuire mecanică de borduri, capace și monumente din marmură, granit sau mozaic
  • completări/ inscripționări de monumente sau plăci.

Inscripții și mesaje funerare

Oferim servicii de gravură și inscripționare mesaje funerare pe monumente sau cruci.

Amenajare bucătărie

Marmura și granitul sunt materiale care scot în evidență frumusețea mobilei de bucătărie. Stăm mereu la dispoziția clienților pentru amenajarea unei bucătării unice. Ei pot alege din diferite culori, modele și finisaje pe care i le putem pune la dispoziție. În bucătărie este nevoie de cele mai bune materiale, iar piatra naturală este singura care satisface toate cerințele.

Amenajare baie

Nu toate tipurile de marmură sau granit sunt adecvate pentru o baie. Din acest motiv, aspectele care trebuie luate în considerare în momentul alegerii materialelor sunt: frumusețea, rezistența la umiditate și lipsa riscurilor alunecării.

Este important ca pardoselile să fie finisate fără luciu pentru a evita alunecarea. Vă stăm la dispoziție atât în ceea ce privește alegerea materialelor potrivite, cât și executarea totală a lucrărilor.

Pardoseli, trepte, contratrepte și glafuri

Treptele placate cu marmură și granit sunt deosebite ca design, însă trebuie să răspundă unor nevoi de rezistență ridicată. În cazul treptelor de interior primează eleganța și asortarea cu restul finisajelor, așadar este importantă posibilitatea de a alege pietre naturale care oferă cea mai mare diversitate de culori. Marmura și granitul sunt cele mai versatile roci folosite la placări, potrivite inclusiv pentru scări, grație rezistenței lor.

Pentru a evita riscurile de alunecare, se pot folosi plăci fiamate pentru trepte și plăci lucioase pentru contratrepte.

Placări exterioare

Placările de exterior trebuie în primul rând să răspundă nevoilor de rezistenţă şi durabilitate. Intemperiile şi circulaţia intensă pot deteriora cel mai mult aceste zone: ploaia, zăpada, diferenţele bruşte de temperatură sau extremele meteorologice sunt cele care afectează materialele slabe şi lucrările deficitare. Pentru scările de la intrarea în locuinţă, dacă se doreşte un aspect deosebit, se poate opta pentru marmură sau granit, de preferinţă nelustruite, pentru a se evita alunecările în sezoanele umede. Piatra naturală, granitul în speţă, este printre puţinele materiale care se încadrează la alegerea potrivită.


Șlefuire/ Recondiționare pardoseli

Serviciile de şlefuire şi lustruire pe care i le oferim clienților noștri se bazează pe redarea aspectului şi luciului natural al materialului. Acest lucru îl obţinem prin şlefuirea mecanică a suprafeţei folosind succesiv consumabile cu granulaţii de duritate diferită. Pe lângă operaţiile de şlefuire şi lustruire efectuăm şi toate reparaţiile necesare (rechituire, repararea fisurilor, înlocuirea plăcilor sparte, etc.) pentru a reda complet frumuseţea pardoselii clienților.

CERE OFERTĂ