PLACAJE | GLAFURI | TREPTE

Piatra naturală poate fi o alegere foarte bună pentru pardoseală, aceasta fiind mult mai rezistentă decât alte materiale, de exemplu lemnul. Dacă vă gândiţi că piatra este prea rece pentru picioare, luaţi în considerare faptul că piatra menţine temperatura din încăpere. Placarea cu piatră este mult mai durabilă în timp, ca montură, şi asta va face să o schimbaţi mai rar decât parchetul sau alte materiale.

Placările de exterior trebuie în primul rând să răspundă nevoilor de rezistenţă şi durabilitate. Intemperiile şi circulaţia intensă solicită cel mai mult aceste zone: ploaia, zăpada, diferenţele bruşte de temperatură sau extremele meteorologice sunt cele care afectează materialele slabe şi lucrările deficitare. Pentru scările de la intrarea în locuinţă, dacă se doreşte un aspect deosebit, se poate opta pentru marmură sau granit, de preferinţă nelustruite, pentru a se evita alunecările în sezoanele umede. Piatra naturală, granitul în speţă, este printre puţinele materiale care se incadrează la alegerea potrivită.

Atenţie la montaje! Optaţi pentru servicii de calitate, aceasta nu este genul de lucrare pe care să vreţi să o reluaţi prea des.

Frumusetea si personalitatea unei case consta in fiecare detaliu, in functie de alegerile pe care le facem atunci cand amenajam. Glaful din piatra naturala devine cu usurinta acel detaliu important si schimba complet linia ferestrelor si ambianta spatiului tau. Piatra naturala va conferi acestora, un plus de stabilitate si eleganta, dar nu va incarca spatiul.

Glafurile pot fi realizate pe comanda, astfel ca poti achizitiona glafuri din marmura, travertin sau granit, fiecare tip de piatra avand personalitate si calitati diferite. Granitul este ales pentru duritatea si rezistenta lui, iar marmura si travertinul pentru cromatica si venaturile de-o frumusete aparte. Glafurile pot fi utilizate atat pentru interior, cat si pentru exterior si se intretin usor folosind produse speciale pentru piatra naturala.

Treptele placate cu marmură şi granit sunt deosebite ca design, însă trebuie să răspundă unor nevoi de rezistenţă ridicată. În cazul treptelor de interior, primează eleganţa şi asortarea cu restul finisajelor, aşadar este importantă posibilitatea de a alege acele pietre naturale care oferă cea mai mare diversitate de culori. Marmura şi granitul sunt cele mai versatile roci folosite la placări, potrivite inclusiv pentru scări, graţie rezistenţei lor.

Pentru a evita riscurile de alunecare, se pot folosi plăci fiamate pentru trepte şi plăci lucioase pentru contratrepte.

CERE OFERTĂ